Görevlendirme İlkeleri

AÖF Sınav Görevlendirme İlkeleri hakkında Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Sınav Organizasyon Birimi tarafından Koordinatörlüğümüze gönderilen bilgi mesajı ve güncel “Görevlendirme İlkeleri” aşağıda yer almaktadır.

 

“Sayın Sınav Koordinatörümüz, Koordinatör Yardımcımız,

2015-2016 Öğretim Yılı Açıköğretim Programları Güz Dönemi Ara Sınavı döneminde tarafınıza iletilmiş olan “Görevlendirme İlkeleri”, sınav organizasyonunun daha sağlıklı yürütülmesine yönelik olarak sizlerden gelen geri bildirimler doğrultusunda revize edilmiştir. Bu süreçte verdiğiniz destek, paylaştığınız görüşler ve önerileriniz için bir kez daha teşekkür ederiz.

Atama işlemlerinde “Salon Başkanı”, “Gözetmen” ve “Yedek Gözetmen” türündeki görevliler otomasyon sistemi tarafından otomatik olarak, diğer sınav görevlileri ise Koordinatörlüklerimiz tarafından belirlenecektir. “Görev İadesi” sürecinde ise tüm sınav görevlileri Koordinatörlüklerimiz tarafından belirlenecektir.

Gerek otomatik olarak gerek Koordinatörlüklerimiz tarafından görevli belirleme sürecinde, ekte sunulan güncel “Görevlendirme İlkeleri”nin dikkate alınması gerekmektedir.”

Son Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, Cuma